Uitstel Season Kick Off – Parking – 10Y Outfit

Beste tennisliefhebber,

Dit bericht komt vast niet onverwacht, maar gezien de nieuwe maatregelen kunnen onze eerstvolgende activiteiten voor de start van het seizoen niet doorgaan.

Uitstel Season Kick Off

Om geen onnodige risico’s te nemen (zelfs met duidelijke afspraken) gaan we zowel de activiteiten op 11 april (work-outs and mini-dubbeltornooi) als de generatiedubbels op 18 april afgelasten tot nader bericht. We hopen dat deze paaspauze de laatste horde is en we nadien onze seizoensopening kunnen inplannen!

Start werken KSA-lokaal

Op maandag 12 april start de bouw van het nieuwe KSA-lokaal. De werfzone zal de volledige parking in beslag nemen. Het is absoluut niet toegelaten op het gras te parkeren. Ook in de Steinstraat en de Sterrenbosstraat mag niet geparkeerd worden. Mogen wij met aandrang vragen te parkeren op de parking van de sporthal en dan het paadje te volgen naar de tennisterreinen. Ook wie met de fiets komt zal via die weg veilig op de terreinen geraken. We rekenen erop dat dat voor de sportieve tennisspeler geen probleem mag zijn.

Outfits 10 jaar TC Sterrenbos

Reeds heel wat mensen bestelden hun unieke hoodies & polo’s. Blij te zien dat zovelen hun clubkleuren met trots dragen. Wie nog wil bestellen, heeft nog een weekje de tijd. Talm niet, draal niet, wacht niet te lang!

Deadline voor het bestellen is 2 april! Graag bestelbedrag overschrijven op reknr BE73 3631 9205 2360 van TC Sterrenbos met vermelding van uw naam

“Houd het veilig, houd vol. Het komt allemaal weer goed.”

Sportieve forehand,
Bestuur TC Sterrenbos