Uitstel clubkampioenschap & vernieuwing terras

Beste Sterrenbossers,

We hebben heel wat te melden vandaag, dus niet getalmd:

Dubbel clubkampioenschap uitgesteld

De voorbije Corona-jaren organiseerden we het dubbeltornooi in een verkorte formule midden augustus. Dit jaar lijkt de knaldrang iets te groot en kunnen helaas heel wat leden wegens vakantieplannen niet deelnemen in deze periode. Om iedereen de kans te gunnen mee te doen, wordt het Dubbel Clubkampioenschap 2022 verplaatst naar september.
Start op 19 september, finaledag op zaterdag 1 oktober. Van zodra de inschrijvingen openen (midden augustus), sturen we een nieuw mailtje uit – helaas kunnen de inschrijvingen niet worden overgeheveld en zal je opnieuw moeten inschrijven indien je ook in september wil meedoen.

BYO gaat door op 20 augustus

Het is dan wel de finaledag van het clubkampioenschap niet, maar we maken van zaterdag 20 augustus niettemin een leuke dag. Een ongedwongen potje petanque, dubbeltje tennis, spelletje padel – waarna we de beentjes onder tafel schuiven. Ieder brengt z’n hapjes/slaatjes/vis/vlees mee en wij zorgen voor de grill en chill! Laat ons even weten als je komt, dan weten we hoeveel kolen we moeten voorzien.

Schrijf in voor de BYO BBQ via deze link

Generatiedubbels op 30 augustus

Er slopen twee kleine foutjes in onze mail van deze middag. De generatiedubbels vinden wel degelijk plaats op dinsdag 30 augustus en zijn voor vaders & moeders met hun zonen & dochters.

Opfleuring terras

Met het bestuur blijven we streven naar een goeie ambiance, op en naast het veld. Het terras kreeg met enkele ingrepen een hele opsmuk!

Laatst plaatsten we eigenhandig fris kunstgras op het beton voor het clubhuis (met dank aan de aanvoerder van onze Clubladder Heren). De oude tent voldeed na jaren dienst ook echt niet meer, hier opteerden we voor een stretchtent.

De late zomer en herfst kondigen zich gezellig aan onder dit canvas, met de goeie service van de uitbater van ‘t Sterreke.

De tent werd aangekocht bij 2VRent uit Nazareth, deze heeft ook de plaatsing verzorgd en kan de komende jaren ingeroepen worden voor onderhoud. We maakten van de gelegenheid gebruik een sponsorcontact aan te bieden in deze deal, 2VRent zal binnenkort te zien zijn als terreinsponsor van tennisterrein 4! Daarenboven genieten leden van TC Sterrenbos 5% korting als zij bij deze lokale partner een tent huren.

Sportieve groet,

Het bestuur