TC Sterrenbos in 2022: Here we go!

Beste Sterrenbossers,

Nu 2022 is aangebroken en de dagen terug verlengen, zijn we helemaal klaar om naar het nieuwe seizoen uit te kijken. Het is nog even afwachten wat het Omikronbeest voor ons in petto heeft de komende weken en maanden om definitief evenementen te plannen (receptie en quiz uitgesteld naar maart), maar sporten kunnen en zullen we steeds blijven doen.

PADEL
Allereerst hebben we goed nieuws voor de padel-fans onder ons. Deze week wordt gestart met de aanleg van de nieuwe terreinen. Als alles goed gaat, zullen de drie gloednieuwe padel courts er liggen tegen maart 2022, net op tijd voor de start van het zomerseizoen dus.

LIDMAATSCHAP
Je lidmaatschap verlengen of padel-lid worden kan online. Ook betalen kan vanaf dit seizoen online. Er zijn een aantal interessante combi-formules beschikbaar. Tarieven voor tennis en padel zijn in vergelijking met omliggende clubs zeker correct opgesteld en te vinden via de website van Tennis Vlaanderen. Inschrijven kan vanaf vandaag via deze link.

INTERCLUB Tennis & Padel
Na 2 jaar pauze is het dit jaar eindelijk weer zover: interclub! De kapiteins werden onlangs gecontacteerd en heel wat teams zullen opnieuw het beste van zichzelf geven om de eer van TC Sterrenbos hoog te houden. Wil jij ook graag meedoen aan de interclub, maar heb je nog geen ploegje? Stuur dan een mailtje naar filip@tcsterrenbos.be – Wacht hier niet te lang mee, want op 31/1 moeten alle ploegen ingeschreven zijn! Meer info omtrent de tennis-interclub kan je hier vinden.

Interesse om padel-interclub te spelen? Stuur dan snel een mailtje naar info@tennisschool-nico.be – De padel-interclub gaat van start op 15 april, en inschrijven ten laatste 14/2, meer info via deze link.

LENTELESSEN & JEUGDSTAGES

Ook dit voorjaar is Tennis- en Padelschool Ni&Co opnieuw van de partij met een mooi aanbod tennislessen voor jong en oud.
Inschrijven hiervoor kan via deze link.

NIEUW: Vanaf dit jaar kunnen er ook padel-lessen gevolgd worden op
TC Sterrenbos! Info & inschrijven via de website van Tennisschool Ni&Co.

Voor de kids zijn er opnieuw Lente- en Zomerstages. Klik op deze link voor meer informatie.

SAVE THE DATES

We zijn opnieuw genoodzaakt om wat te schuiven met onze kalender.
Zet deze activiteiten alvast in je agenda, later meer informatie hierover!

Zaterdag 12/3: Comedy Night
Vrijdag 18/3: 7e editie Tennis Quiz
Vrijdag 25/3: After Work Receptie
Zondag 27/3: TC Sterrenbos Kick-Off Day

Tot snel!

Bestuur TC Sterrenbos