Opening tennisterreinen vanaf 3/3!

Beste TC Sterrenbosser

Goed nieuws!
Als alles goed loopt, zullen alle terreinen speelklaar en te reserveren zijn (ook ‘s avonds) vanaf 3 maart, dus vroeger dan in andere jaren. Tennis is in deze coronatijden een ideale corona-buitensport, dus waarom wachten om er nu al aan te beginnen met dit pril lenteweer… Zowel fysiek als mentaal is dit perfecte opkikker 😉

Helaas kan ons Clubhuis ‘t Sterreke nog niet open, toch kunnen de lichten ‘s avonds al aan.
Hiervoor hebben we op de elektriciteitskast tussen terrein 2 en 3 enkele knoppen voorzien. Met de groene knop kan je de verlichting zelf aanzetten op jouw terrein. Er is een aparte knop voor terreinen 1 & 2, terreinen 3 & 4, en ook voor terrein 5. De knop kan pas worden aangelegd van zodra de avondschemering begint.

Mogen we daarom vragen jullie reservaties na te komen en ook gegroepeerd te reserveren als het kan (per terreinenblok). Als bvb terrein 1 als enige terrein bezet is, reserveer dan op naastliggend terrein 2, en niet op terrein 3. Gelieve de lichten dus niet onnodig aan te zetten.

We willen jullie ook vragen om, indien er het uurtje na jou niet gereserveerd is, de lichten weer uit te doen door middel van de rode knop.
Om 22u wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld. Zodra het clubhuis terug open is, zullen de lichten terug van daaruit bediend worden.

Zolang ons clubhuis niet open is, is het helaas moeilijk om onze SEASON KICK-OFF DAY te organiseren. Daarom wordt deze uitgesteld naar een nog te bepalen datum. Voorlopig gaan we er van uit dat dit ergens in april zal zijn, als de coronamaatregelen dat toelaten. Een aparte mail volgt zodra er hierover duidelijkheid is.

Veel tennisplezier!
Bestuur TC Sterrenbos