Interclub 2019

Geachte tennisleden/interclubkapiteins,

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, heeft Tennis Vlaanderen voor 2019 een nieuwe berekening van de klassementen ingevoerd.

Aangezien hier toch wel een aantal verrassingen tussen zitten, werd de ledenlijst 2018 naar de kapiteins gestuurd. Heel wat spelers/speelsters hebben nu immers een hoger klassement dan in 2018.

De interclubreeksen worden niet aangepast, waardoor een aantal ploegen waarschijnlijk in een hogere reeks zullen moeten inschrijven.

We zullen in de loop van januari nog een interclub-vergadering organiseren op de club, maar de kapiteins van de ploegen van vorig seizoen kunnen nu al bekijken in welke reeks in 2019 best wordt ingeschreven. De ploegen moeten immers tegen begin februari reeds ingediend worden.


We hebben dit jaar xx volwassenen ploegen en xx jeugdploegen actief in Interclub (zo’n 110 spelers en speelsters).

Planning 2019:

  • Planning Volwassenen
  • Planning Jeugd

Contact met de kapiteins van de tegenstander kan via de Tennisvlaanderen.be website. Klik hiervoor op de poule naam van de desbetreffende ploeg in één van de 2 bovenstaande lijsten. Hierna kan je via de link “Interclubverantwoordelijken” gemakkelijk naar de info van de clubkapiteins of interclubverantwoordelijke.